MUISTOKOE/HAASTEOTTELU

 

Kaakon Beagle Ry on ystävällisesti kutsunut Suomen eestinajokoirayhdistys Ry:n osallistumaan 25.11.2022 Kouvolassa järjestettävään yhdistysten väliseen muistokokeeseen/haasteotteluun. Ottelu järjestetään Kaakon Beagle ry:n toimesta vuosittain 25.11.

 

Nyt siis on hieno mahdollisuus päästä edustamaan yhdistystämme ja tutustumaan myös muiden rotujen harrastajiin. Suomen eestinajokoirayhdistyksen koetoimikunta maksaa edustajien osallistumismaksut. Lisäksi Koetoimikunta avustaa tarvittaessa tuomarin hankinnassa.


SEAK:n koetoimikunta valitsee otteluun kaksi koiraa, jotka kilvoittelevat yhdistysten välisestä mestaruudesta. Otteluun osallistuvan tulee olla Suomen eestinajokoirayhdistyksen jäsen. Koetoimikunta on luonut kriteerit otteluun osallistuvien koirien valitsemiseksi. Samoja periaatteita käytetään myös jatkossa mahdollisten muiden kutsuotteluiden edustajien valinnoissa.


Valintakriteerit:


Koira on saavuttanut vähintään BEAJ3-tuloksen ennen ilmoittautumisajan päättymistä (31.10.2022). Koetoimikunta valitsee osallistujat paremmuusjärjestyksessä koepistemäärien perusteella. Pistemääristä etusijalla ovat kuluvalla kaudella saavutetut pisteet, toisella sijalla edellisellä kaudella saavutetut ja siitä eteenpäin aikaisemmilla kausilla saavutetut periaatteen mukaisesti aikajärjestyksessä.
Mikäli koetoimikunnalle ei ole määräaikaan mennessä ilmoittautunut riittävästi yllä mainitun vaatimuksen täyttäviä koiria, voidaan vaatimuksista joustaa.

Ilmoittautuminen:


Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

 

Otteluun osallistuvat koirat:

 

FI KVA FI MVA AM-18 AM-19 AM-22 TALASPURON TOPI

 

XANTRAN MATAMI MIMMI

 


Tarkemmat tiedot ottelusta löytyvät alla olevista kutsusta ja säännöistä.

 

KUTSU (PDF)

MUISTOKOKEEN/HAASTEOTTELUN SÄÄNNÖT (PDF)