Galleria

 

Seakin ylläpitämä kuva-ja video kuvasto        https://seak.kuvat.fi/

 

 

Galleriaan kerätään kuvia ja videoita eestinajokoirista latauskansioihin joista ne siirretään pääkansioihin. Voit lähettää kuvia tai videoita. Ladattavaan materiaaliin olisi hyvä laittaa kohteen nimi ja kuvaaja, sen voi muuttaa tiedoston nimeksi kuvissa tai videoissa. Mikäli haluaa tekstiä tiedostoon, laita se sähköpostiin tai soita. 

Kaikissa kysymyksissä galleria asioissa  voit ottaa yhteyttä

seakgalleria@gmail.com tai

soittamalla 044- 513 6488/Henri Tokola  ja 0400-221067/Meini

 

Galleria on 28.1.2022 perustettu ja materiaalia alkaa pikkuhiljaa kertymään ajan kanssa. Galleriassa on myös BLOGI johon voi lähettää tekstejä, laita ne yo. sähköpostiin. 

 

Galleriaan voi tehdä oman kennelin, kasvattajan tai yksityisen kansion. Siihen saa tekstiä, alikansioita jne. Kansio on maksullinen. Ota yhteyttä seakgalleria@gmail.com mikäli haluat ihan oman kansiosi. Yksityisten kansioiden materiaaliin pyydetään erikseen SEAK:n julkaisuihin lupa.

 

LATAAMISEN EHDOT:

 

Lue TEKIJÄN OIKEUDET

 

Ladatessasi tiedostoja hyväksyt että Suomen Eestinajokoirayhdistys ry:n julkaisutoimikunta saa käyttää aineistoa SEAK:n julkaisuihin kokonaan, osittain tai muokattuna. Kuvaajan nimi ilmoitetaan julkaistavissa tiedostoissa mikäli niin haluaa. Tiedostojen käyttö julkaisuissa pyritään pitämään hyvän maun rajoissa.

Sinulla on käyttöoikeus lataamaasi kuvaan tai videoon ja niissä näkyvistä ihmisistä on pyydetty lupa julkaisuun. Alaikäisten lasten kummaltakin vanhemmalta tulee pyytää lupa.

Tiedoston lataaja on itse vastuussa lataamastaan tiedostostaan kokonaan. 

Kuvan tai videon tulee olla riistaa kunnioittava. Näitä ehtoja voidaan muuttaa tarvittaessa.

 

Kuvasivusto: Hyväksyn seuraavat ehdot, jonka jälkeen sivuston latauslinkki aukeaa.